Fiffi

Det Fiffi behöver träna på är att gå fram. Endast fram, fram, fram så jag kan få ett ärligt stöd i handen. Fick en tanke om att jag tror att ett novabett skulle fungera kanonbra på henne så ska leta fram mitt och kolla hur mycket för stort det är och eventuell testa att rida med det. Jag tror att hon kan gå mycket bättre på det och att jag kan få ett ärligare och finare stöd från hennes sida. Vi får se helt enkelt.

I traven och galoppen går hon relativt bra för att ha varit riden så lite som hon faktiskt är. I skritten måste hon gå fram mer och skritta igenom kroppen, men det kommer nog i takt med att hon får komma igång och röra på sig mer. Ska först och främst testa ett nova på henne och se vad jag får för reaktion, utifrån det får jag arbeta fram en bättre plan för henne.

I morgon blir det ett par trav- och galopplängor på galoppbanan hade jag tänkt mig!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Fiffi

 1. Amanda Niklasson skriver:

  Hej! Jag tänkte fråga en liten sak, jag brukar läsa din blogg flera gånger om dagen och du är otroligt duktig på det du gör! Älskar dina hästar också, men nu till frågan. Skulle du vilja gästblogga på min blogg? Det skulle betyda otroligt mycket! :D Kram<3

 2. Agnes Åberg skriver:

  Har du upplevt skav från ditt Nova bett när du använt det?

  Min ponny får nämligen sår/förhårdningar i mungipan och så fort bettringarna åker bort så blir det sår utanpå munnen också.

 3. Julia Fastegård skriver:

  Har Nova på min ponny eftersom hon är väldigt känslig i munnen, hon är väldigt het men det funkar ändå. Får ett ärligt stöd nu också :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>